mbertlogó
Rendelje meg termékeinket webáruházunkban >

 

 

    Csomagolás infók   

 


Cégünk csomagolási szolgáltatásokkal is foglalkozik. Megrendelőink két tipusú csomagolás közül választhatnak. Ezek a kézi-, és gépi és bércsomagolás. Az előbbi, azaz a kézi csomagolás esetében a gépi becsomagolásra nem alkalmas (postai vagy futárszolgálati küldemények), illetve a kis példányszám miatt gépi eljárásra nem megfelelő küldemények kerülnek becsomagolásra.
A fentieken túl a következő szolgáltatásokat is vállaljuk: kiadványok fóliázása (LDPE, LLDPE), etikettezés, címkézés, behúzás, összehordás, komissiózás, borítékolás, pántolás, valamint vágott anyagok hajtása és dobozolása (ezen belül: LA4, LC5, TC4, kraft tasakok, légpárnás tasakok, C6/C5, C6). Ezek mellett kötészeti munkákat, spirálozást, lyukasztás, fóliázást és ragasztást is vállalunk.

 

 

Borítékolás infók

 

A perszonalizáció, azaz megszemélyesítés vagy személyre szabás egy másik formája ez. Ügyfeleink küldeményeinek személyre szabását vállaljuk igényeik maximális kielégítését tartva szem előtt. Biztosítani tudjuk e küldemények expressz határidővel való kiszállítását felár és egyéb költségek nélkül. Korszerű gépeinknek és hozzáértő munkatársainknak köszönhetően vállalni tudjuk akár napi százezer ív A4-es méretű, akár duplex alapanyagú boríték teljesen eltérő adatokkal való személyre szabását. Cégünk maximálisan törekszik jelenlegi és jövőbeli megrendelőink igényeinek és elképzeléseinek megvalósítására, valamint arra, hogy az adatvédelmi szabályokat teljesen betartva állítsuk elő a megrendelt borítékokat, levélpapírokat, etiketteket, küldeménykísérőket, egyedi termékeket és a személyre szabott termékek adatbázis alapján való nyomtatását.
Az etikettezés és matricázás mellett a küldemények postai előkészítésével, a kiadványok zsugorfóliázásával és egyebekkel is foglalkozunk.

Személyre szabás
A megszemélyesítés, azaz perszonalizálás vagy személyre szabás az ügyfél igényeinek figyelembe vételével való termék előállítást jelenti. Ügyfeleink küldeményeinek személyre szabását vállaljuk, igényeik maximális kielégítését tartva szem előtt. Biztosítani tudjuk e küldemények expressz határidővel való kiszállítását felár nélkül. Korszerű, modern gépeinknek és hozzáértő munkatársainknak köszönhetően vállalni tudjuk akár napi százezer ív A4-es méretű, akár duplex alapanyagú boríték teljesen eltérő adatokkal való személyre szabását. Cégünk maximálisan törekszik jelenlegi és jövőbeli megrendelőink igényeinek és elképzeléseinek megvalósítására, valamint arra, hogy az adatvédelmi szabályokat teljesen betartva állítsuk elő a megrendelt borítékokat, levélpapírokat, etiketteket, küldeménykísérőket, egyedi termékeket és a személyre szabott termékek adatbázis alapján való nyomtatását.
A felülnyomási technikától kezdődően a méretre vágáson keresztül a színek kiválasztásáig mindenben a segítségére leszünk, és tanácsokkal is ellátjuk annak érdekében, hogy az Önnek legmegfelelőbb személyre szabott terméket állítsuk elő.

 

 

 

Kézi borítékolás - Perszonalizálás - Postázás - Csekk gyártás - készpénzátutalási megbízás - Postai csekk nyomtatás - Borítékgyártás - Tasak nyomtatás - Boríték és Borítékolás - Tértivevények M I N D E N JOG FENNTARTVA 2011