Csomagolás, Perszonalizálás, Megszemélyesítés, Postázás
Rendelje meg termékeinket webáruházunkban >

 

CÉGISMERTETŐ

Cégünk az M-Bert Szolgáltató KFT., mint az M-Bert Betéti Társaság jogutódja, azzal a céllal jött létre, hogy teljes körű szolgáltatásokat nyújtson megrendelőinek a nem csak gépesíthető csomagolási és logisztikai piacon.

Megrendelőink elégedettségére cégünk nagy arányú erőfeszítéseket tett a minőség, pontosság, gyorsaság és a technológia – kommunikációs megoldások terén, mellyel a korábbi tevékenységeink nagymértékben a marketing-szolgáltató piac felé tolódtak el, és ezáltal komplex szolgáltatásokat tudunk nyújtani jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink felé.

Cégünk hatékonysága, hogy olyan komplex szolgáltatásokat nyújtunk megrendelőink számára, melynél az ügyfeleink saját vállalati alaptevékenységükkel tudnak foglalkozni, mellőzve a működéssel kapcsolatos napi problémákat.

Kollégáink a mai technológiai piacon széleskörű ismeretekkel rendelkeznek, ötvözve a rugalmasság és teljes körű kommunikáció alkalmazását.

 

Kérdése van? Kérjük írjon nekünk vagy telefonáljon: + 36 1 238 08 74   

Kézi borítékolás - Csomagolás - Perszonalizálás - Postázás - Megszemélyesítés - Csekk gyártás - készpénzátutalási megbízás - Postai csekk nyomtatás - Borítékgyártás illetve borítékolás szolgáltatás - Tasak nyomtatás - Ablakos boríték